Er du vores nye kollega?

Vi mangler medarbejdere netop nu.

Hos Solution House jagter vi konsulenter, udviklere og andre kvikke hoveder, som vil lave gode løsninger baseret på Dynamics AX/D365FO og fordybe sig i fx integrationer/C# og andet godt.

Har du lyst til at blive en del af teamet?
Giv os et kald på tlf. 61 60 22 22.

Vi søger kvikke hoveder med drive, kompetencer og højt humør

 
Hos SolutionHouse er vi altid klar til at snakke med kvikke hoveder. Vi er en it-virksomhed, der hele tiden er i udvikling, og derfor skal du være på fuld omgangshøjde med de kontinuerlige opdateringer og forbedringer i ERP-systemet. Det kræver, at du har et højt drive og hele tiden ønsker at være nysgerrig og udvikle dig.

 

5 gode grunde til at blive en del af SolutionHouse

 

Drive

SolutionHouse har fuld fart på. Vi elsker det.  Vi arbejder, og det gir’ drive, som gi’r endnu mere arbejdsglæde, som gi’r endnu mere drive.

 

Kompetencer

Vi går i bredden og dybden med Microsoft Dynamics AX og 365. Det er nødvendigt, for ERP-systemer bygger på et utal af funktioner, konstante opdateringer og forbedringer. Vi arbejder også på at være skarpe i kommunikationen med vores kunder, og derfor er det et plus at have gode formidlingsevner.

 

Arbejdsglæde

For os er det ikke en kedelig pligt at gå på arbejde. Vi har højt til loftet, en masse fagligt at sparre om og hurtige replikker. Så vi keder os aldrig.

 

Vi går efter guldet

Vi er kommet langt siden starten i 2010. Men vi har ambitioner og skal endnu længere. Vores mål er at blive blandt de bedste Microsoft Dynamics partnere i Danmark – og det er lysten, der driver værket.

 

Udvikling & vækst

Alting forandrer sig løbende i ERP-universet. Udviklingen går virkelig stærkt. Det er vi glade for, fordi det udvikler vores løsninger og holder os skarpe. Vi har det simpelthen bedst, når vi konstant udvikler og holder os opdateret.

Ledige stillinger

Studiejob

Brænder du for kommunikation, formidling og salg. Har du evner der skaber opmærksomhed på hjemmesider, LinkedIn og især vores kunder, så det dig vi leder efter. I dette studiejob bliver du...

Forretningsorienteret udvikler

Vi har rigtig travlt i øjeblikket. Vi søger derfor Dynamics AX/D365FO udviklere med evnen til at tænke forretningsorienteret. Vi har flere store Dynamics AX kunder og projekter, der har...

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388