SKYD GENVEJ TIL POWER PLATFORMEN
MED DIT AX SYSTEM –

Få adgang til Power-platformens mange fordele med ERP Power connector

Nix! Vi mener ikke nødvendigvis, at en stor Dynamics 365 løsning er noget for dig.

Hvis I har et komplet tilpasset ERP-system, som bygger på mange års kodning og ressourcer, er en stor Dynamics 365-løsning måske ikke den rette løsning for jer i jagten på øget digitalisering.

I stedet kan vi liste jeres gamle AX-system op i skyen, så I opnår fordelene uden at brugerne opdager, at der er sket forandringer. På den måde er alt jeres hidtidige arbejde ikke spildt – og I kommer i gang med at bruge Power Apps og Power Automate til at optimere jeres arbejdsgange.

For opgradering koster både tid og penge – og her kan ERP Power Connector vise sig meget bedre for din virksomhed.

Hos SolutionHouse er vi nemlig af den holdning, at ældre AX ERP-systemer naturligvis også skal have mulighed for at udnytte de digitale fordele, som Microsoft Power Platformen tilbyder.

Kickstart digitaliseringsrejsen

ERP Power Connector er udviklet i samarbejde med Fau Applications og med den kan du kickstarte din virksomheds digitaliseringsrejse – og vente med den krævende 365-løsning.

ERP Power Connector forbinder dit ERP-system med Power Platformen og sikrer, at I kan arbejde effektivt og digitalt ved brug af Power Apps og Power Automate.

Vi har leveret flere af denne type løsninger. For eksempel har vi digitaliseret en varebestillingsproces, hvor en gammel og tung bestillingsportal i AX2009 blev erstattet af en moderne mobilløsning, så brugeren nu kan bestille varer direkte fra marken.  

Microsoft Power Portal giver desuden adgang til Power Bi og Virtuel Agents

Er ERP Power Connector en løsning for dig?

Vil du vide mere om, hvordan ERP Power Connector kan styrke dine arbejdsgange og forretning, så ring til os på 3069 6640 eller send en e-mail til mail@solutionhouse.dk.

Du er altid velkommen til et uforpligtende og gratis møde med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388