VÆLG DEN LIGE VEJ TIL TALLENE
NEM AFRAPPORTERING MED DYNAMICS 365 FINANCE & OPERATIONS

Dynamics 365 F&O, som Dynamics AX hedder i dag, er designet til store virksomheder, typisk med koncernstruktur og international tilstedeværelse.

Funktionaliteten handler om økonomi, produktion, logistik, retail, service og projektstyring. Men der er også støttefunktioner; fx HR, kvalitetsstyring, governance, BI og værktøjer til life cycle & application management.

MODULÆR PLATFORM
SLUT MED FORÆLDEDE VERSIONER

Dynamics F&O rummer også en markant styrket funktionalitet ud-af-boksen, ligesom den løbende og automatisk opdateres med ny funktionalitet, så I ikke risikerer at hænge fast i en mere og mere forældet version.

Desuden er platformen langt mere modulær end sin forgænger, så du kan udvælge præcis de funktionaliteter og muligheder, din virksomhed har behov for – og klikke dem på efter behov. Udvalget er allerede enormt, og der kommer hele tiden flere løsningsmoduler til.

ÉN KILDE TIL ØKONOMISKE OPLYSNINGER
I SPARER TID – MEGET TID!

Applikationen leverer data- og procesintegrationer på tværs af Dynamics 365, Office 365 og partnerprogrammer. På den måde får I én central kilde til økonomiske oplysninger.

Med ubesværet og samlet adgang til finansielle data sparer din virksomhed tid, styrker samarbejdet på tværs af organisationen og forbedrer beslutningsgrundlaget.

Er DYNAMICS 365 F&O en løsning for dig?

Vil du vide mere om, hvordan Dynamics 365 F&O kan styrke dine arbejdsgange og forretning, så ring til os på 3069 6640 eller send en e-mail til mail@solutionhouse.dk.

Du er altid velkommen til et uforpligtende og gratis møde med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388