Integration mellem webshop og AX
fordoblede nethandlen

Kædekontoret Indeks Retail servicerer Bog & idé, BOGhandleren og Legekæden med konceptudvikling, markedsføring, sortiment, web, it, økonomi og logistik.

Indeks Retail havde som mål at øge web-salget ved at etablere en ny, forbedret webshop, som skulle integreres til virksomhedens AX-system, der håndterer forretningsadministration med bl.a. indkøb, salgsordrer og lagerlogistik.

En af kædekontores udfordringer var, at virksomheden havde integreret en webportal i AX2012. Men den var for langsom og kostede ordrer.

Løsning

Sammen med Indeks Retails webpartner, Impact, etablerede SolutionHouse de nødvendige integrationer med fokus på effektivitet mellem forretningssystem og webløsning. Herunder design og implementering af de nødvendige tiltag mellem webshop og AX.

  • Bestillingsprocessen blev flyttet fra AX2012 til en ny og tidssvarende webshop.
  • Data blev flyttet til en ekstern database, som webshoppen opretter ordrer fra via stamdata i AX 2012 (fx priser og kampagner).
  • En integration sikrer, at ordrerne fra webshoppen går direkte til AX2012 og videre til lageret, som straks kan afvikle ordren.

Den direkte integration mellem AX og webshoppen betyder, at priser mv. opdateres automatisk, mens AX2012 bl.a. sikrer, at lagerstyring og økonomi kører effektivt.

Der er intet som tyder på, at udviklingen i webshophandlen ikke fortsætter. Tværtimod. Vi har fået en webshop, der kører rigtigt effektivt og en samlet løsning, som fungerer stabilt i vores system. Det er ligesom forudsætningen for, at det har været en god investering.

– Finn Pedersen, CIO, Indeks Retail

Resultat

Før 2016 havde Indeks Retail ikke rigtigt været til stede i den online kamp om kunderne. Med den nye webshop og effektive integration med AX-systemet blev omsætningen fordoblet fra 12 mio. kr. i 2016 til 24. mio. kr. 2019.

Vi har arbejdet tæt sammen; skulder ved skulder hele vejen gennem processen. Med viden og rådgivning fra SolutionHouse har vi kunnet udvikle vores forretning og øge nethandlen.

– Finn Pedersen, CIO, Indeks Retail

Grundlagt i 1968

+1200 ansatte

XXX in revenue

3 kontorer i Denmark

Bruger pt. AX2009

Til stede i Skandinavien

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt Morten, så kan han fortælle dig mere om casen

 

+45 3037 3311
mrt@solutionhouse.dk

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388