Forlænget levetid
skabte ro og stabilitet

Anders Andersen’s Rengøring er et af Danmarks største rengøringsfirmaer med +1.200 ansatte.

Virksomhedens AX2009-system var på visse områder blevet ustabil, og var heller ikke teknologisk tidssvarende.

Et konkret problem var fx, at ordreoptagelse ikke fungerede i praksis. Når der kom nye opdateringer, virkede enterprisesystemet ikke på medarbejdernes iPads. Derfor blev der spildt meget tid på, at iPads skulle opdateres hos den interne it-afdeling.

Løsning

Anders Andersen’s Rengøring fik transformeret sit system til en mere standardiseret ERP-løsning kombineret med power platformen i skyen.

  • Vi integrerede det gamle AX2009-system med skyen og erstattede de ældre og ustabile modificeringer i den gamle Enterprise løsning.
  • Det ældre AX2009-system kunne ikke forbindes til Power Platformen. Det blev løst med ERP Power Connector, som skyder genvej til skyen for alle AX- og NAV-systemer, så man kan arbejde effektivt gennem Power Apps og Power Automate.
  • Den nye adgang til Power Apps sikrede, at opdateringer nu går automatisk videre til medarbejdernes iPads. Desuden kan medarbejderne fx bruge Power Apps til at bestille rengøringsartikler ude ved kunden, i stedet for at skulle hjem på kontoret og bestille det på pc’en.

“SolutionHouse tør at gå nye og lidt utraditionelle veje. Sammen har vi skabt innovative løsninger på de udfordringer vi står med. De løsningsorienterede brainstorms passer rigtig godt til vores kultur. Tingene skal selvfølgelig beskrives, men vi ønsker ikke at bruge en masse tid på lange oplæg.”

– Jens Hvidsten, Senior Applikationsspecialist / BI-specialist, Anders Andersen’s Rengøring

Resultat

Løsningen betyder, at næste generation af virksomhedens økonomi- og ordresystem, med meget små tilføjelser i back-enden, er klar. Virksomheden står stærkere og har fået forlænget ERP-systemets levetid.  

Dermed har vi sammen startet på en vej, hvor vi planlægger opgradering til den nyeste version af systemet. Nu, hvor der er ro på det gamle system, har vi tiden til at få flere digitale erfaringer og lave en samlet opgraderingsplan for fremtiden sammen med virksomheden.

Transformationen fra det forældede enterprisesystem er sket uden at ændre front-end, så der har ikke været behov for at efteruddanne medarbejderne.

”Vi har købt os mere tid til at køre på det gamle system, og kan nu udvikle forretningen på AX2009 via Power Apps. Det giver mulighed for at finde den rette timing til at skifte til Dynamics 365 i forhold til vores økonomi og organisation.”

– Jens Hvidsten, Senior Applikationsspecialist / BI-specialist, Anders Andersen’s Rengøring

Grundlagt i 1968

+1200 ansatte

XXX in revenue

3 kontorer i Denmark

Bruger pt. AX2009

Til stede i Skandinavien

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt Morten, så kan han fortælle dig mere om casen

 

+45 3037 3311
mrt@solutionhouse.dk

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388