Nyt ansigt i marketingsafdelingen
Efter vi i sidste år ansatte Morten Rask Thomsen som salgs- og marketingansvarlig, er der kommet et nyt ansigt til i afdelingen. Vi har nemlig ansat en ny studiemedhjælper i marketingsafdelingen, som skal hjælpe Morten med at pleje relationen til både nye og allerede eksisterende kunder.

Den nye studiemedhjælper hedder Emma Bak Jensen og har førhen haft erfaring med digital markedsføring og kommunikation i Business-View ApS, hvor hun var ansat som marketing og kommunikationsmedhjælper. Når Emma ikke er ude hos os, læser hun på 6. semester på bacheloruddannelsen, International Virksomhedskommunikation i Engelsk på Aarhus Universitet. Derudover elsker Emma en weekend med jagt og god mad.

Emmas hovedfokus vil være at arbejde med vores sociale medier, kampagner og websites, så vi kan blive endnu mere synlige ude i verden. Hun har en stor interesse for marketing og kommunikation i et digitalt perspektiv, og vi er helt sikre på at hun nok skal hjælpe os med at nå helt til tops.

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388