SolutionHouse ansætter salgs- og marketingsansvarlig

Vi er så vilde med vores kunder, at vi gerne vil have endnu flere. Derfor har vi netop ansat Morten Rask Thomsen som salgs- og marketingsansvarlig. Han skal pleje relationen til nuværende kunder og understøtte den fortsatte udvikling af SolutionHouse.

Morten Rask Thomsen kommer fra en stilling som Markedschef hos Elbek & Vejrup A/S igennem de seneste knap syv år. Han har desuden erfaringer med sig fra blandt andet Atea og Topnordic, og har i mere end 20 år arbejdet med salg, ledelse og værdiskabende relationer i både det private det offentlige.

Og så er han fodbolddommer med en kåring som Årets Ildsjæl i Aarhus i baglommen.

Det er derfor en erfaren og engageret kollega, som allerede er i fuld gang med at sikre yderligere salg og synlighed for SolutionHouse.

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388