Forretningsorienteret udvikler

Vi har rigtig travlt i øjeblikket.

Vi søger derfor Dynamics AX/D365FO udviklere med evnen til at tænke forretningsorienteret. Vi har flere store Dynamics AX kunder og projekter, der har brug for løbende assistance såvel on-site som fra vores kontor.

Du bliver en del af et super team af rigtig dygtige AX konsulenter og udviklere.

Vi udklækker ‘Best-In-Class’ medarbejdere, og er garant for at din viden både opdateres og dokumenteres via certificeringer. Vi forventer derfor, at  du har lyst til at blive udfordret på de nyeste versioner af Dynamics AX/D365FO.

Har du spørgsmål til stillingen?

Kontakt Jens, så kan han fortælle dig noget mere om stillingen

 

+45 6160 2222 
jtk@solutionhouse.dk

Kontakt

T: +45 3060 6640
E: mail@solutionhouse.dk

SolutionHouse
Klamsagervej 35
DK-8230 Åbyhøj

CVR: 32776388