SolutionHouse
SolutionHouse
Stemningsbillede

Om os  

Hos SolutionHouse er ”godt nok” aldrig godt nok

SolutionHouse er ensbetydende med dedikerede IT-specialister,
der ser IT som midlet - og ikke målet for virksomhedens forretningsudvikling.

Når vi diskuterer Microsoft Dynamics AX med vores kunder, gælder det om at implementere netop den systemløsning, som skaber den bedste og mest effektive drift af virksomheden på alle områder.

Det har været idegrundlaget hos SolutionHouse, lige siden virksomheden blev grundlagt i 2010 som enkeltmandsvirksomhed af Niels Erik Petersen. Siden er endnu to partnere trådt til, nemlig Jens Thrane og Nicolai Aistrup Pedersen - sammen med flere nye medarbejdere.

Hos SolutionHouse finder du en række medarbejdere og partnere, som aldrig bliver trætte af at diskutere IT-behov og løsninger med kunder eller eksterne netværk.

Hos mange virksomheder bliver vi en del af deres team, så vi kommer til at kende virksomheden hele vejen rundt. Det er lige før, at vi ikke bliver overraskede, når en medarbejder spørger os, om der er mere kaffe….

Vores kunder kommer til at kende os som en personlig kontakt, men bag ved hver enkelt af os står altid et samlet, stærkt team med hver deres særlige kompetencer.

Fælles for alle os hos SolutionHouse er, at vi elsker at forklare og kommunikere teknikken. Det er vores kunder glade for. Det er netop den form for drive, der generer arbejdsglæde, dynamik og vækst. Næste år er vi sikkert flere endnu…