SolutionHouse
SolutionHouse
Stemningsbillede

Dynamics AX  

Agil og stærk IT-løsning, skræddersyet til din virksomhed

Dynamics AX er et anerkendt virksomhedssystem fra Microsoft. Det indeholder en række moduler som alle har til formål at understøtte de gængse forretningsmæssige rutiner i danske og internationale virksomheder.

Microsoft udvikler og frigiver løbende nye versioner af produktet. Der tilbydes helt nye funktioner og moduler som en integreret del af løsningen, efterhånden som Microsoft møder efterspørgslen i markedet. Eftersom Dynamics AX er et internationalt produkt med stort fokus i markedet tilbydes desuden en lang række 3. parts moduler som kan tilkøbes.

En af de store fordele ved Dynamics AX er at den enkelte virksomhed nemt kan lave om på systemet og udbygge det med nye funktioner. Der er derfor ikke noget forkert i at lave sådanne tilretninger til standardsystemet. Det skal blot være forretningsmæssigt velbegrundet og udføres på en måde, så det er nemt at flytte over på de kommende versioner.

På den måde kan jeres virksomhed med ro i sindet vælge et standardsystem og samtidigt skræddersy udvalgte områder til netop jeres behov. Uden at gå på kompromis. Og selvfølgelig med et vågent øje på hvornår virksomheden skal tilpasse sig – og hvornår systemet skal.